Prof. RNDr. Anna Strunecká, DRSc.

Podívejte se na ukázku rozhovoru níže

Prof. Anna Strunecká nám poradí jak se vyhnout toxickým a rizikovým látkám v potravinách, ještě před početím miminka. Minimalizujeme tím komplikace při početí a následném vývoji plodu. V rozhovoru se seznámíme s výčtem nejvíce rizikových látek, které se v potravinách objevují a škodí zdraví. Naučíme se směřovat svoji pozornost ke kvalitním potravinám, které jsou bez obalů a dlouhých seznamů použitých ingrediencí.

Paní Strunecká má své webové stránky, prohlídněte si její knihy a pokud vás zaujala, napište ji pozdrav.

Sdílej rozhovor s blízkými

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Získej znalosti

Investuj do zdraví svých budoucích dětí. Kup si všechny rozhovory ještě dnes.

Lidé projekt milují

přečti si recenze na hlavní stránce
klikni zde

Rozhovory v číslech

Čeká na vás

1
Hostů
1
Rozhovorů
1 h
Obsahu